"De beste kwaliteit voor je paard met een persoonlijke touch"

- Cathelijne van Aar

Cavar - An investment for your horse

waarom cavar?

Bij het ontwerpen van Cavar producten staat 1 ding voorop: welzijn van jouw paard. Cavar producten zijn ontworpen om het paard comfort te bieden, warm te houden, vrijheid te geven en te beschermen. Bij het uitkiezen van de stoffen letten we erop dat het jouw paard ontlast in plaats van belast. Naast comfort houden we bij Cavar ook van duurzaamheid en luxe. De producten stralen luxe en klasse uit en zijn daarnaast ontworpen om lang mee te gaan. We gaan voor de perfect prijs kwaliteit verhouding.  

Cavar is een klein bedrijf waardoor het heel gemakkelijk is om met ons in contact te komen. Druk je op de chat button dan heb je rechtstreeks contact met Cathelijne. Je kunt bij ons terecht met al je vragen, we helpen je graag om de juiste producten te kiezen voor jouw paard.  

Comfort

Warmte

Vrijheid
Bescherming
Cavar - An investment for your horse
Cathelijne van Aar

Hallo en wat leuk dat je de tijd neemt om je te verdiepen in Cavar. Mijn naam is Cathelijne van Aar en ik ben de oprichtster van Cavar. Met mijn jarenlange wedstrijd ervaring had ik na goed nadenken besloten mijn eigen merk op te richten. Ik had altijd al een passie voor de mooie paarden artikelen en hield ervan om alles voor mijn paarden te kopen. Echter vond ik dat de prijs en de kwaliteit niet in verhouding waren. Dat moet anders kunnen dacht ik. Natuurlijk klinkt dat gemakkelijker dan je op voorhand in de gaten hebt. Ik ging mijn ontwerpen uitwerken en liet door diverse bedrijven samples ontwerpen. Voor het uitkiezen van de materialen stond duurzaamheid voorop. Inmiddels hebben we bij Cavar al diverse collecties ontworpen en veel bestellingen mogen verwerken. De meeste bestellingen pak ik zelf met veel liefde in maar het kan zijn dat je af en toe mijn moeders naam Henriëtte voorbij ziet komen. Zij helpt me mee wanneer ik extra handjes nodig heb. We zijn een klein bedrijf met passie voor onze producten en klanten. Hierdoor heb je altijd persoonlijk contact. Plaats je bestelling en ervaar hoe fijn het is om bij Cavar te shoppen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je in te lezen over Cavar en veel shop plezier! 

~ Cathelijne